Tussen- en buitenschoolse opvang

De voor-, tussen- en buitenschoolse opvang wordt georganiseerd in samenwerking met Kinderopvang ROMI te Oldebroek. Deze opvang sluit nauw aan bij de identiteit van onze school.

Er is op school een mooie locatie ingericht met de naam 'Het Anker'. Voor opgave of een kijkje tijdens de opvang kunt u contact opnemen met de klantenservice van ROMI, tel. 0525-637370 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op de website  www.kinderopvangromi.nl vindt u meer informatie.

Kinderopvang ROMI verzorgt ook de tussenschoolse opvang (overblijven tussen de middag). Indien u uw kind(eren) hiervan gebruik wilt laten maken - dit kan ook incidenteel! - kunt u hier het opgaveformulier downloaden.