Welkom op de ‘homepage’ van uw ouderraad!

De ouderraad van de PWA school heeft tot doel het welzijn van onze leerlingen te bevorderen en hierbij de betrokkenheid van u als ouders bij de school te stimuleren!

Dit doel behalen we ieder jaar door de organisatie van een flink aantal activiteiten. Bij veel van deze activiteiten worden we geholpen door ouders. Ouders die niet in de ouderraad zitten, maar toch de handen uit de mouwen steken. Mooi, dat er zo veel betrokken ouders zijn!

De leden van de ouderraad

De ouderraad bestaat momenteel uit twaalf ouders en drie leerkrachten. De leden van de ouderraad vervullen diverse rollen. Zo is er een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, maar vooral zijn er gedreven, creatieve en gemotiveerde leden die zich allemaal inzetten voor het welzijn van onze eigen en andere kinderen op onze school. De leden van de ouderraad staan hieronder weergegeven.

Beek, Elles van (leerkracht) Leusink, Ron
Blaauw, Joke Morren, Gabrielle
Bongiovannie, Jenneke   Poppe, Ellen van de (secretaresse)
Hoek, Saskia van Prophitius, Fennie
Hoek, Janine van den Doeksen, Gerrie
Hop Ietje (leerkracht) Tatje, Henri (penningmeester)
Jansen, Martha (leerkracht) Zwep, Eibert
Kroneman, Jessica Zwep, Gerjan (voorzitter)

Omdat de meeste leden van de ouderraad vier tot zes jaar lang hun steentje bijdragen, komt het regelmatig voor dat we op zoek zijn naar nieuwe leden. Vind je het ook leuk een bijdrage te leveren aan alle gezellige activiteiten en festiviteiten van onze school, dan kun je dit altijd aangeven bij een van de huidige leden!

De activiteiten

U en uw kinderen hebben waarschijnlijk al diverse activiteiten meegemaakt. Je kunt daarbij denken aan: Sint Maarten, Sinterklaas, Kerstfeest, Paasfeest, Koningsdag, Pannenkoekenfeest, Avondvierdaagse, Musical, Afscheid groep acht. Om een compleet beeld te krijgen van alle activiteiten proberen we zoveel mogelijk van onze activiteiten in beeld te krijgen op deze website of op de facebook-pagina van de school.

Financiën en reglement

Om de activiteiten te kunnen bekostigen, beheert de ouderraad de ouderbijdrage. Hiervoor wordt ieder schooljaar door de ouderraad een begroting en jaarverslag vastgesteld. Om u meer inzicht te geven in deze ‘officiële’ papieren kunt u het reglement en de begroting eens lezen.

Tot slot

Uiteraard doen de leden van de ouderraad hun uiterste best om alle activiteiten naar ieders tevredenheid te organiseren. Bovendien proberen we ook, als het niet nodig is, de hand op de knip te houden.

Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent, een opmerking heeft of misschien wel een goed idee voor ons in petto hebt. Schroom dan niet en geef het door. U ziet een (of meerdere) van onze ouderraadsleden vast regelmatig bij het hek van de school. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendelijke groet!